Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Workshop - Vrijgezellenuitje

Een crea-middag of avond met vrienden of familie, een verassende workshop tijdens een vrijgezellenuitje. Creëer een prachtig sieraad, een bloemstuk in een bepaald thema of een eigen schilderij voor thuis aan de muur. Geniet van een heerlijke cocktail die jullie zelf leren bereiden of leer zelf professionele make up aan te brengen onder leiding van een visagiste. Maak de mooiste taarten en cupcakes, of maak met de chef-kok de heerlijkste tapas om ze daarna in sfeer van het thema gezamenlijk te nuttigen. Volg een djembe workshop, leer nieuwe dansmoves op de vloer van een ervaren dansdocent of grijp je kans om een in een heuse danspaal te klimmen tijdens een workshop paaldansen. Maak een gezellige wandeling of fietstocht door de mooie omgeving waarbij u vooraf, onderweg en achteraf kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes of maak met z’n allen een solextour door de omgeving . Het is zomaar een greep uit diverse mogelijkheden bij De Paal.

Wij organiseren met veel plezier uw geheel verzorgde middag of avond, die we in overleg met u samenstellen. U kunt natuurlijk ook bij De Paal terecht als u een activiteit geregeld heeft maar nog op zoek bent naar een locatie.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend gesprek om jullie wensen te bespreken.

T 0413-211760 - M 0651957571 - E info@de-paal.nl


Vraag nu een offerte aan!