Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Verjaardagsfeest

Elke verjaardag verdient een feestje, maar sommige mijlpalen vragen om iets extra’s. Bij De Paal zijn er tal van mogelijkheden om uw verjaardag in groot of klein gezelschap te vieren in onze zaal. Wilt u graag speciale hapjes of drankjes? Een ruime diversiteit aan uitgeserveerde koude en warme hapjes, een overheerlijk hapjesbuffet, een volledig warm & koud buffet of toch liever een frietbuffet op het tijdstip dat u dat wenst? Alles is mogelijk. Wilt u graag de aankleding in een bepaalde kleur of wilt u gebruik maken van onze dj booth draaitafel en mengpaneel, een fraaie discolichtshow of een podium? Wij helpen het graag te realiseren, zodat u en uw gasten een geweldige avond beleven.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend gesprek om jullie wensen te bespreken.

T 0413211760 - M 0651957571 -info@de-paal.nl

 

Vraag nu een offerte aan!