Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Receptie - Borrel

Een receptie of borrel voor kleine of grote gezelschappen, in uw gewenste stijl, maar altijd in sfeervolle en ongedwongen ambiance. De Paal biedt alle mogelijkheid die u wenst, of het nu gaat om een receptie eventueel voorafgaand aan een feestavond, een gezellige borrelmiddag met eventueel aansluitend een diner of buffet om een jubileum te vieren, een kraamborrel om als trotse ouders de heugelijke geboorte te vieren van jullie kleine wonder, een reünie om weer eens bij te praten met oude klasgenoten, collega’s of familieleden. Wij bieden heerlijke hapjes en drankjes geheel naar uw wensen. Voor iedere gelegenheid is een passende combinatie samen te stellen.

Buiten reguliere openingstijden is ook het café te reserveren voor uw genodigden. Wilt u tijdens de openingstijden van café De Paal een receptie of borrel organiseren voor een klein gezelschap, dan is het ook mogelijk om een gedeelte van het café of het bargedeelte van de zaal te reserveren, welke in café opstelling dezelfde sfeer uitstraalt.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend gesprek om jullie wensen te bespreken.

T 0413-211760 - M 0651957571 -E info@de-paal.nl


Vraag nu een offerte aan!