Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Presentatie

Voor een presentatie van uw producten of diensten kunt u bij De Paal gebruik maken van onze sfeervolle zaal, welke beschikt over daglicht, airconditioning en uitstekende professionele audio-visuele apparatuur zoals beamer, scherm, draadloze microfoon met uitstekende versterkers in de gehele ruimte, dj booth. U kunt gratis gebruik maken van WIFI.

Wij zijn met de auto zeer goed bereikbaar en liggen centraal tussen Uden, Veghel en Helmond in de regio ’s Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen.  De A50 ligt op slechts 7 km afstand, we hebben een ruime eigen parkeergelegenheid, maar zijn eventueel ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wilt u reserveren, heeft u vragen of speciale wensen? Bel of mail me, ik help u graag verder! T 0413-211760 - M 0651957571 - E info@de-paal.nl

Uw gastvrouw, Kitty van der Palen

Vraag nu een offerte aan!