Wegwerkzaamheden

De Paal is weer met de auto bereikbaar via de Kerkstraat - Hezelstraat. Vanuit de Molentiend en Hoogstraat dient u nog even de routebordjes te volgen via Keldonk (Hackerom).

Over ons

Wij zijn Joan en Kitty en heten iedereen van harte welkom in De Paal. Aan de Hezelstraat, de doorgaande weg vanuit Veghel naar Gemert, in het centrum van Erp ligt al sinds jaar en dag een gezellig bruin café met achterliggend een sfeervolle zaal met prachtige entree. Deze entree is direct bereikbaar vanuit onze ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van De Paal, welke toegankelijk is vanuit de Hezelstraat.

In 2007 is het café gerenoveerd en de zaal geheel opnieuw opgebouwd. Ze stralen echte Brabantse gezelligheid uit, met warme kleuren, houten vloeren en in de zaal mooie blikvangers zoals de fraaie kroonluchters en het glas in lood.

Ook tijdens hete zomerdagen is het in de zaal comfortabel met de luchtbehandeling én de airconditioning. De zaal beschikt daarnaast ook over uitstekende audio- en visuele apparatuur.

De aanwezigheid van jarenlange ervaring gecombineerd met onze veelzijdige mogelijkheden en onze passie om elk evenement en iedere festiviteit tot een ware beleving te maken, maakt ons bij uitstek de juiste partner voor u en uw particuliere of zakelijke gasten.

Ik nodig u dan ook van harte uit voor een geheel vrijblijvend gesprek, zodat we samen een passend arrangement kunnen samenstellen voor u en uw gasten.

Vraag nu een offerte aan!