Zondag 21-7

Aangepast openingstijd Café: vanaf 17.30u

 

Poolen, Biljarten, Darten

Spijkerblok slaan, Bierpong, Kaarten, Pokeren en nog meer spelmogelijkheden in café De Paal

 

Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Over ons

Wij zijn Joan en Kitty en heten iedereen van harte welkom in De Paal. Aan de Hezelstraat, de doorgaande weg vanuit Veghel naar Gemert, in het centrum van Erp ligt al sinds jaar en dag een gezellig bruin café met achterliggend een sfeervolle zaal met prachtige entree. Deze entree is direct bereikbaar vanuit onze ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van De Paal, welke toegankelijk is vanuit de Hezelstraat.

In 2007 is het café gerenoveerd en de zaal geheel opnieuw opgebouwd. Ze stralen echte Brabantse gezelligheid uit, met warme kleuren, houten vloeren en in de zaal mooie blikvangers zoals de fraaie kroonluchters en het glas in lood.

Ook tijdens hete zomerdagen is het in de zaal comfortabel met de luchtbehandeling én de airconditioning. De zaal beschikt daarnaast ook over uitstekende audio- en visuele apparatuur.

De aanwezigheid van jarenlange ervaring gecombineerd met onze veelzijdige mogelijkheden en onze passie om elk evenement en iedere festiviteit tot een ware beleving te maken, maakt ons bij uitstek de juiste partner voor u en uw particuliere of zakelijke gasten.

Ik nodig u dan ook van harte uit voor een geheel vrijblijvend gesprek, zodat we samen een passend arrangement kunnen samenstellen voor u en uw gasten.

Vraag nu een offerte aan!