Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Huwelijk

Jullie huwelijksdag, een koperen, zilveren, gouden of diamanten bruiloft. Bij De Paal ben je altijd verzekerd van een perfect georganiseerde dag. Wij helpen graag mee om jullie wensen te vertalen in datgene wat jullie voor ogen hebben. Er komt veel kijken bij het plannen van een bruiloft. We denken in elk klein detail mee om deze mooiste dag, van ceremonie tot aan de thuiskomst of overnachting elders tot een unieke belevenis te creëren. Daarbij is niets voor ons te gek. Het enige wat jullie en jullie gasten rest, is zorgeloos genieten van de dag in een ontspannen sfeer.

Belmail  of neem contact op via onze website  om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend gesprek om jullie wensen te bespreken.

T 0413-211760 - M 0651957571 - E info@de-paal.nl

Vraag nu een offerte aan!