Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Feestelijk

Bij De Paal zijn de mogelijkheden oneindig voor het organiseren van een feest, of het nu de aankleding van de ruimte betreft, de afstemming van het diner of het totale arrangement, uw wensen staan voorop. Hierdoor is onze locatie geschikt voor bijna elk feest. Een sprookjesachtige bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een gezellige borrelmiddag met aansluitend een diner of buffet, een vrijgezellenuitje met een workshop of activiteit, een verzorgd kinderfeest, een condoleance of koffietafel in gemoedelijke sfeer, een kraamborrel in roze of blauw, een onvergetelijk jubileum of die lang uitgestelde reünie, het is allemaal mogelijk bij De Paal.

Bel of mail ons gerust om een vraag te stellen of om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend gesprek. T 0413-211760 - M 0651957571 - E info@de-paal.nl

Vraag nu een offerte aan!