Yess 1 juni weer open!!

We hebben jullie gemist, maar maandag mogen we weer open! Vanaf 12u is Playa de los Palos geopend, ons tuinterras aan de achterzijde. We zorgen voor een vakantiegevoel, heerlijke zomerse dranken, lekkere koffies met een Portugese lekkernij, nacho's met kaas uit de oven, iets lekkers van de houtskool bbq en de friterie en heerlijke pizza's van onze overburen Mario & Luigi. We houden ons wel aan de strikte richtlijnen, en hopen op je begrip voor deze tijdelijke aanpassingen.

 

Nu op Tap

Vanaf 1 juni kun je weer genieten van een heerlijke Hertog Jan Weizener van de tap in een bevroren glas. Laat de zomer maar komen!

 

Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

Drinken

In de zaal serveren we Jupiler uit de tap. In ons café hebben we naast Jupiler tevens Hertog Jan pilsner op tap en een wisseltap met de diverse Hertog Jan speciaal bieren. Vanaf 4 december is het Genieten van een heerlijk glas Grand Prestige.

Hertog Jan Grand Prestige is een kroonjuweel, de trots van de Hertog Jan Brouwerij. Voor dit donker zware Hertog Jan bier wordt het speciale Hertog Jan mout gebruikt, een speciaal mengsel van 4 verschillende moutsoorten. Dit geeft een rijpe, volle smaak waarin zoet en bitter te onderscheiden zijn. Grand Prestige is een van de weinige bieren die gerijpt kan worden, de smaak wordt rijker met de jaren. Hertog Jan Grand Prestige bevat 10% alcohol. Dit heerlijke winterbier kun je bij café De Paal weer bestellen van de tap.

Nieuw op fles hebben we op dit moment: Hertog Jan Winterbier. Speciaal gebrouwen voor de koude, gure periode. Dit jaargetijde heeft ons op het idee gebracht om na 13 jaar weer Hertog Jan Winterbier te gaan brouwen. Om heerlijk van te genieten tijdens een lange winteravond. Toch is ons Winterbier geen standaard bier voor deze tijd, want in tegenstelling tot de meeste winterse bieren is het licht van kleur. Een zwaar goudgeel bier, met een zoete smaak en kruidige aroma’s. Gebrouwen op dezelfde ambachtelijke wijze als toen, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Een verfrissend winterbier met fruitig aroma; volmondig, zoetig en licht bitter, goudblond van kleur met een alcoholpercentage van 8,8%

Tevens hopen we snel weer het Julius aan te kunnen bieden, onlangs op tap verkrijgbaar geweest bij De Paal, maar dit was een eenmalige afvulling op fust. We zijn in overleg met de brouwer voor een heerlijk vervolg.

Voor het volledige assortiment bieren verwijs ik graag door naar Café - Dranken

 

Vraag nu een offerte aan!