Wegwerkzaamheden

De Paal is weer met de auto bereikbaar via de Kerkstraat - Hezelstraat. Vanuit de Molentiend en Hoogstraat dient u nog even de routebordjes te volgen via Keldonk (Hackerom).

 

Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

 

Hertog Jan HerfstBock

Jaaaaaaaa het mag weer.....Heerlijk glas Bockbier van de tap bij De Paal !!

Dranken

Het is goed vertoeven bij De Paal met Jupiler en Hertog Jan pilsner van de tap. Op de wisseltap heerlijk speciaal bier, het is Genieten van een goed glas Hertog Jan Weizener, da's zeker niet zomaar een tarwebier. Het verenigt het beste van twee heel verschillende soorten bier die traditioneel met tarwe gebrouwen worden. Van het Belgische witbier heeft het de frisse Belgische gist en de mooie kruiden die daar bekend zijn onder de naam ‘gruit’. Dat zorgt voor de frisheid en het tikkeltje exotische. Van het Duitse Weizen gaven we het de hop en de in Duitsland gangbare gemoute tarwe. Toch is de combinatie van die ingrediënten nog geen Hertog Jan Weizener. Dat wordt het pas in de ketels van Hertog Jan, waar zij het op hun eigen manier brouwen. Ruik er eens aan, ervaar die heerlijke citrusgeur. In de volmondige lichtzoete en frisse smaak proef je de hop, de gemoute tarwe, de frisse gist, de koriander en het klein beetje sinaasappelschil. Alles bij elkaar is het echt een heel eigenzinnig bier. Deze heerlijke Weizener kun je bij café De Paal weer bestellen van de tap.

We hebben ook een diversiteit aan bieren op fles, waaronder Hertog Jan tripel en Grand Prestige, Leffe Blond & Dubbel & Tripel, Leffe Royale Cascade IPA & Whitbread Golding, Pauwel Kwak, Karmeliet tripel, Corona, Desperados, Bud, Palm, Grimbergen Bruin & Tripel, La Chouffe Blond,  Franziskaner Weissbier, Hoegaarden Grand Wit & Rosé, Liefmans Fruitesse, Goose Island 312, Oud Bruin. Natuurlijk hebben we ook een 0% pilsner, 0% witbier en Radler 0% en 2% op fles. Daarnaast hebben we een aantal bieren op fles, wisselend naar seizoen  of op speciaal verzoek. En niet te vergeten de heerlijke Keuze van de Brouwer dit seizoen: Hertog Jan Grand Cru, Ginette Natural Blond, Ginette Natural Fruit, Belle Vue Kriek & Leffe Ruby.

Van de surger serveren we Guinness, het donker ierse bier met fenominale schuimkraag die ontstaat op de surger.

Heb je iets te vieren of zoek je iets heel speciaals? Dan hebben we Hertog Jan 15/2 in een 0,5 ltr bottle. Het is een speciaal bier uit de reeks Ongekend. Het is de bedoeling dat je ze eerst proeft en dan pas ontdekt wat het is. Daarom zitten ze in neutrale zwarte kruiken. Niks op de verpakking geeft iets weg over de inhoud. Ook de naam niet: elk bier heeft een code. In de verpakking van elk bier zit een brouwersnotitie. Na het proeven lees je daarin wat voor bier je net gedronken hebt. In de notitie vindt je een link naar een speciale video, waarin de brouwer meer over het bier vertelt. Het was van meet af aan de bedoeling dat de bieren van Hertog Jan Ongekend éénmalige smaakervaringen bleven. Het zijn bijzondere projecten van de brouwers. Van alle Hertog Jan Ongekend bieren brouwden we dus niet meer dan de inhoud van één ketel. Daar moest je dus op tijd bij zijn.

Voor de liefhebbers van een glaasje wijn, frisdrank of een lekkere borrel is er ook een zeer ruim assortiment aanwezig. De Paal heeft zelfs een unieke huisborrel 'VanDePaalGepleurt'. Deze is uitsluitend verkrijgbaar in café De Paal.

Kom proeven, kom genieten bij De Paal in Erp.