Hertog Jan Tripel

Nu verkrijgbaar van de tap bij De Paal

 

Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Dranken

Het is goed vertoeven bij De Paal met Jupiler en Hertog Jan pilsner van de tap. Op de wisseltap heerlijk speciaal bier, het is vanaf 4 december Genieten van een goed glas Hertog Jan Grand Prestige. Het is een kroonjuweel, de trots van de Hertog Jan Brouwerij. Voor dit donker zware Hertog Jan bier wordt het speciale Hertog Jan mout gebruikt, een speciaal mengsel van 4 verschillende moutsoorten. Dit geeft een rijpe, volle smaak waarin zoet en bitter te onderscheiden zijn. Kom proeven, kom ervan genieten!

We hebben ook een diversiteit aan bieren op fles, waaronder Hertog Jan tripel, Corona, Desperados, Bud, Palm, Leffe Blond & Dubbel & Tripel, Leffe Royale Cascade IPA & Whitbread Golding, Grimbergen Bruin & Tripel, La Chouffe Blond, Pauwel Kwak, Karmeliet tripel, Franziskaner Weissbier, Hoegaarden Wit & Rosé, Liefmans Fruitesse, Kilkenny, Goose Island 312, IPA & Honkers, Oud Bruin. Natuurlijk hebben we ook een 0% pilsner, 0% witbier en Radler 0% en 2% op fles. Daarnaast hebben we een aantal bieren op fles, wisselend naar seizoen  of op speciaal verzoek zoals op dit moment Hertog Jan Winterbier, een verfrissend winterbier met fruitig aroma; volmondig, zoetig en licht bitter, goudblond van kleur met een alcoholpercentage van 8,8%

Van de surger serveren we Guinness, het donker ierse bier met fenominale schuimkraag die ontstaat op de surger.

Heb je iets te vieren of zoek je iets heel speciaals? Dan hebben we Hertog Jan 15/2 in een 0,5 ltr bottle. Het is een speciaal bier uit de reeks Ongekend. Het is de bedoeling dat je ze eerst proeft en dan pas ontdekt wat het is. Daarom zitten ze in neutrale zwarte kruiken. Niks op de verpakking geeft iets weg over de inhoud. Ook de naam niet: elk bier heeft een code. In de verpakking van elk bier zit een brouwersnotitie. Na het proeven lees je daarin wat voor bier je net gedronken hebt. In de notitie vindt je een link naar een speciale video, waarin de brouwer meer over het bier vertelt. Het was van meet af aan de bedoeling dat de bieren van Hertog Jan Ongekend éénmalige smaakervaringen bleven. Het zijn bijzondere projecten van de brouwers. Van alle Hertog Jan Ongekend bieren brouwden we dus niet meer dan de inhoud van één ketel. Daar moest je dus op tijd bij zijn.

Voor de liefhebbers van een glaasje wijn, frisdrank of een lekkere borrel is er ook een zeer ruim assortiment aanwezig. De Paal heeft zelfs een unieke huisborrel 'VanDePaalGepleurt'. Deze is uitsluitend verkrijgbaar in café De Paal.

Kom proeven, kom genieten bij De Paal in Erp.