Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Bedrijfsfeest - Receptie

Bij De Paal zijn de mogelijkheden oneindig bij het organiseren van uw bedrijfsfeest, of het nu de aankleding van de ruimte betreft, het uitserveren van speciale hapjes en drankjes, de samenstelling van een diner of buffet, het entertainment of eventueel de activiteit. Aan de hand van uw wensen, adviseren en begeleiden wij u graag om uw bedrijfsevenement tot een ware beleving te maken voor alle aanwezigen.

Wilt u een nieuwjaarsreceptie organiseren? Zoekt u een sfeervolle locatie of een ideale partner voor de organisatie van een jubileum? Bij De Paal bent u aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen of die van de jubilaris(sen) kunnen we een geschikt arrangement samenstellen en zorgen dat alles tot in detail georganiseerd is, zodat u en uw gasten een geweldige middag of avond beleven.

Buiten reguliere openingstijden is naast onze zaal ook het café te reserveren. Wilt u tijdens de openingstijden van café De Paal een receptie of borrel organiseren voor een klein gezelschap, dan is het ook mogelijk om een gedeelte van het café of het bargedeelte van de zaal te reserveren, welke in café opstelling dezelfde sfeer uitstraalt.

Mail of bel gerust om een vraag te stellen of een offerte aan te vragen. T 0413-211760 - M 0651957571 - E info@de-paal.nl

Vraag nu een offerte aan!