Week van Nederlandse Bier

di 29 mei Grootste Bierquiz van Nederland bij De Paal. Met 8 uitdagende rondes en 1 extra bonusronde de MysteryBierproefronde. Zie agenda voor meer info.

 

Hertog Jan LenteBock

Nu verkrijgbaar op tap bij Cafe De Paal

Agenda

Week NL Bier Pubquiz Bij De Paal

Dinsdagavond 29 mei testen bierliefhebbers door heen Nederland gelijkertijd hun bierkennis. Tijdens de Week van het Nederlandse bier wordt deze avond de Grootste Bier Pubquiz van Nederland gehouden in tientallen cafés door het hele land. 

Weet jij alles van bier? En heb je de gave om snel antwoord te kunnen geven? Of drink je graag een heerlijk biertje? Dan is een bier pubquiz echt voor jou gemaakt! Waarom dan niet meedoen met de Grootste Pubquiz van Nederland?!

De Week NL Bier Pubquiz bestaat uit acht uitdagende rondes. En De Paal doet daar nog een extra ronde bij, de MysteryBier proefronde. Je leest het al, dat geeft gegarandeerd een mooie avond. Iedereen kan meedoen, stel je team van 5 personen samen en meld je aan bij café De Paal voor slechts 5,- p.p. inclusief Mystery biertje en maak kans op eeuwige roem en fantastische prijzen. Het is ook mogelijk om je aan te melden via de mail info@de-paal.nl.

 

Datum volgt nog voor het aankomende Bierpong Toernooi in samenwerking met Beer It On