Wegwerkzaamheden

De Paal is weer met de auto bereikbaar via de Kerkstraat - Hezelstraat. Vanuit de Molentiend en Hoogstraat dient u nog even de routebordjes te volgen via Keldonk (Hackerom).

 

Poolen, Biljarten, Darten

Spijkerblok slaan, Bierpong, Kaarten, Pokeren en nog meer spelmogelijkheden in café De Paal

 

Café De Paal

Even bijkletsen met je vrienden, proosten op iets moois, een avondje uit je bol met je matties, een praatje aan de bar, potje poolen, biljarten of darten....het kan hier allemaal.

 

Heeft u iets te vieren?

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een uitbundig feest, of juist een ingetogen party, voor een heerlijk diner, koffietafel, lunch met vrienden, familie, collega's of buurtgenoten? Houd u van heerlijk eten en drinken, wilt u er een eigen identiteit aan geven, die ook nog passend is voor uw budget? Er is zoveel mogelijk. Bel, mail of kom even binnen bij De Paal.

Activiteiten

Bij De Paal ben je welkom voor een partijtje biljarten, huisjesbiljart, poolen en darten, gezellig met vrienden of binnen een vereniging of in competitieverband. Ook het befaamde spijkerblok staat in het café voor een onvervalst spelletje spijker slaan. Hamer en spijkers zijn verkrijgbaar bij de bar, alsook diverse kaartspellen en dobbelspellen.

Proost met vrienden op het weekend of ga uit je dak en dans de benen onder je lijf vandaan tijdens een spontaan ontstane discoavond in het weekend of tijdens een van onze evenementen in café of zaal De Paal.

Vraag nu een offerte aan!